Calua RDS

 

Dansk English Deutsch

Copyright © All Rights Reserved

Calua RDS

e. Castro x Logan x Rastell

Harmonisk og udtryksfuld hoppe ud af E. Ingemann Jensens berømte Lundgaardstamme, der med stammoderen Duval Lundgaard har sat sit præg på den danske varmblodsavl. Duval Lundgaard er elitehoppe, kåret i DH og tildelt guldmedalje for afkomssamling. MM Vigeur og MMM Vena Lundgaard er ligeledes elitehopper i Dansk Varmblod.

 

I stammen ligger kårede hingste, elite- og medaljehopper, S, A og B heste – heriblandt Caluas bror: Unicorn Choice e. Corrado II/Logan, der er A-hest i spring og Caluas søster Colour Clue e. Corrado II/Logan, der er B-hest i spring.

 

Hoppen Candy K som også er søster til Caluas mor er S-hest i spring og er midt i sin springkarriere og har lige debuteret i CSI3* stævner bl.a. i STUTTERI ASK Grand Prix CSI*** FEI Longines World Ranking springning 150cm og EQMACH CSI3* Big Tour LR 145 cm A med sin rytter Martin Mose Knudsen til hingstekåring i Herning 2016.

 

Blandt internationale resultater kan fremhæves Columbine K e. Chico's Boy/Rastell, der er søster

til Caluas mor. Hun blev udtaget til Zangersheide i 2010. Columbine K går 140 cm og er solgt til

Irland, hvor hun nu er ejet af Enda Carrol. Også Ravel Logo e. Rohdiamant/Gefion er i udlandet, hvor den går S-dressur med den tyske dressurrytter Katrin Bettenworth.

 

Af hingste i stammen kan nævnes Altas Lundgaard e. Atlantic/Duft II og Action Tyme (A’Jour af Hvarre) e. Aktuell/Aleksander, der i dag er tysk registreret vallak og går international Grand Prix med den canadiske dressurrytter Evi Strasser. Også den hannoveranske stempelhingst Stakkato og Tina Lunds hoppe Andante kan føres tilbage til samme hoppestamme som Lundgaardhestene stammer fra.

 

Caluas hoppestamme springer ud af den berømte Hannoveraner hoppestamme 1188305 ud af hoppen Marzibilla.

 

Caluas afkom er smukke, velfungerende og letsælgelige. Crelidoafkom er bl.a. solgt til Stutteri Priess v. Per Skjærbæk. Et andet Crelidoafkom er solgt til militaryrytter Dorthe Nielsen. Føl efter Tailormade Lancelot er solgt til militaryrytter Tia Lundemose. Føl efter Tailormade Attention er solgt til berider Lars Uggerby.