Damira Kild RDH

 

Dansk English Deutsch

Copyright © All Rights Reserved

Damira Kild RDH

e. Blue Hors Romanov x Blue Hors Romancier x Zalmeco

Ud af stærk hoppestamme. MM Caran Dache er elitehoppe. Det samme gælder MMM Valentina, som derudover har fået guld for afkomssamling. MMMM Vigga er mor til elitehingsten Rambo DVE 373.Højtstillet, passende ædel og markeret hoppe med særdeles god og rummelig trav.

 

Ud af denne stamme kommer Mandø-linien og derudover flere S-, A- og B-heste i både spring og dressur, nationalt og internationalt, samt kårede hingste. Bl.a. Camiro Mandø e. Blue Hors Future Cup/Alfarvad Champion (Faslight), der er B-hest i dressur, Larado e. Leandro/Zalmeco, der er A-hest i spring, Landlyst Shania e. Solos Landtinus/Solos Carex, der er A -hest i spring, Richmond e. Blue Hors Romancier/Allegro, der er B-hest i både dressur og spring og Ramazotti e. Blue Hors Romancier/Allegro, der er B-hest i dressur.

 

Damiras afkom overbeviser med et fremragende bevægelsesmønster, er smukke, velfungerende og letsælgelige. Hendes første føl hos os i 2014 efter Bøgegårdens Santiago ejes i dag af Andreas Helgstrand. I 2015 fik hun føl efter hingsten Zodiac, som er solgt til den norske Young Rider landsholdsrytter Line Østli.