Temptress Fly RDH

 

Dansk English Deutsch

Temptress Fly RDH

e. Tailormade Temptation x Loran x May Sherif

Temptress Fly erefter vores nu afdøde hoppe Louisiana Foldager EBRDH og er avlet her hos os. Både hendes mor og mormor er elitehopper i DV. Temptress er født i 2012 og er kåret i RDH i region 6 i 2015 med beskrivelsen: Storrammet og harmonisk hoppe med god ædelhedsgrad. God bevægelse.

 

Temptress Fly er ligeledes kåret i tysk Oldenburger Verbands hovedstambog.

Resultater i stammen:

Temptress' mor Louisiana Foldager EBRDH blev udtaget til landsfinalen for 2 års hopper.Som 3 års blev hun udtaget til eliteskue og fik tildelt bronzemedalje.

 

Søster Aquila Foldager er kåret i RDH er solgt til Norge og hendes rytter Nora Katharine Tysnes

rider norske lands- og elitestævner på hende. Bror Santos Foldager B-hest i dressur. Flere søstre til Temptress er kåret i RDH.

 

Louisiana Foldagers helsøster Lonari Foldager er ligeledes kåret med Bronzemedalje er B-hest i dressur. Hendes halvsøster er mormor til A-hest i spring Caprice Foldager. Hendes halvsøster Asta Foldager er ligeledes Elitehoppe og mormor til den kårede hingst Akeem Foldager, Andreas Helgstrands tidligere EM hest.

 

Læs mere om Foldagerstammen. Temptress Fly er i ridning hos Caroline Hansen, og vi glæder os til at følge deres bedrifter fremadrettet.

 

Copyright © All Rights Reserved