Louisiana Foldager EBRDH

 

Dansk English Deutsch

Copyright © All Rights Reserved

Louisiana Foldager EBRDH

Louisiana Foldager der desværre ikke mere. Hun var så gigtplaget, at vi valgte at give hende fred. Heldigvis har vi en værdig afløser i hendes datter Temptress Fly.

 

Louisiana Foldager er kåret elite-bronzemedaljehoppe i Dansk Varmblod. Hendes mor er ligeledes kåret elitehoppe i DV. Lousiana er ud af den succesfulde Foldagerstamme, som Karen og Lars Nielsen grundlagde for mange år siden.

Resultater i stammen:

Louisiana Foldager blev udtaget til landsfinalen for 2 års hopper.Som 3 års blev hun udtaget til eliteskue og fik tildelt bronzemedalje.

 

Datter Aquila Foldager kåret i RDH er solgt til Norge og hendes rytter Nora Katharine Tysnes rider norske lands- og elitestævner på hende. Søn Santos Foldager B-hest i dressur. Flere hoppeafkom kåret i RDH.

 

Helsøster Lonari Foldager ligeledes kåret med Bronzemedalje er B-hest i dressur. Halvsøster mormor til A-hest i spring Caprice Foldager. Halvsøster Asta Foldager ligeledes Elitehoppe og mormor til kåret hingst Akeem Foldager, Andreas Helgstrands ny topdressurhest. Læs mere om Foldagerstammen.