Om

 

Dansk English Deutsch

Copyright © All Rights Reserved

Avlsmål

Vi avler præstationsheste der er sunde, raske og holdbare. De er smukke, højtstillede og letridelige med konkurrencegear og vindermentalitet. Vores afkom skal være blandt toppen på de internationale stævnepladser samt som succesfulde og præmierede arvtagere i avlen.

Det sikrer vi ved nøje selektering af vores avlsmateriale og ved at tilgodese hestens naturlige behov på bedst mulige vis - herunder kontakten til artsfæller, dens naturlige ædeadfærd og mest muligt udeliv kombineret med daglig håndtering og målrettet træning.

Træningsmæssigt betyder det et tilvalg af horsemanship i vores håndtering af heste.

Erfa-gruppen Equity Horses

Vi er syv piger, der alle avler Dansk Varmblod dressur- og springheste. Vi grundlagde i oktober 2010 vores ERFA-gruppe med henblik på at udveksle erfaringer inden for avlsarbejdet og hjælpe hinanden med at optimere vores avl i henhold til DVs overordnede avlsmål. Det er der kommet et frugtbart samarbejde ud af.

Vi avler præstationsafkom ud af de bedste gennemavlede hopeestammer, der har bevist deres avlsværdi med flere elite- og medajlehopper samt afkom der går i sporten og indeholder kårede hingste, B- A- og S-heste.

 

Begrebet equity horses stammer fra investeringsverdenen. Equity betyder værdi og det er det vi gør - avler værdifulde heste, som er værd at investere i.